Spreekt mijn serie Vrouwenportretten u aan en zou u een portret van uzelf in deze techniek willen? Dat kan!

Werkwijze 

Een portretopdracht begint met een atelierbezoek. Aan de hand van portretvoorbeelden bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en de maat, kleuren en prijs. Wanneer u een portret wil in mijn stijl, dan kiest u voor een schilderij in groot formaat, waarop het gezicht, de hals en maximaal de schouders van één persoon weergegeven worden. De minimale maat is 80 x 80 cm ( alleen gezicht).

Ik werk uitsluitend aan de hand van foto's, die ik zelf van de geportretteerde maak. We maken een afspraak voor een fotosessie. Vervolgens doe ik een voorstel welke pose(s) het meest geschikt is (zijn) voor het schilderij. Ook doe ik een voorstel hoe het gezicht op het schilderij wordt weergegeven (uitsnede).

Kunt u zich vinden in het voorstel en de prijs, dan maken we een contract op met de afspraken, doet u een aanbetaling en spreken we de afleverdatum af.

Meer informatie

Andere voorbeelden van portretten in opdracht, die ik heb gemaakt vindt u onder: Galerie / vrouwengezichten. Heeft u interesse en wilt u meer informatie, dan verzoek ik u contact op te nemen door middel van het contactformulier op deze website.